Η φωνη μας

Η δράση των πολιτικών και των δημόσιων προσώπων είναι κάθε φορά ένα κοινωνικό νέο. Άλλοτε μας αρέσει και επικροτούμε και άλλοτε μας απογοητεύει και το κατακρίνουμε. Το θέμα είναι που, εκφράζουμε την άποψή μας και ποιοι την βλέπουν? Ώστε να πιάνει τόπο και να μι γίνετε απλά για το "θεαθήναι" και "φωνή βοώντος εν τη έρημο".
Το blog είναι ένα κάλο εργαλείο ώστε η φωνή μας να φτάνει παντού και να έχει άξια! Ενώστε λοιπόν την φωνή σας με την δική μας στέλνοντας στο email:
ahaios1@gmail.com ότι βλέπετε και ακούτε ώστε να κάνουμε "turbo" όσους η πορεία τους δεν συνάδει με την δική μας λογική και αξίες!
Επίσης σε αυτό το blog μπορούν να φιλοξενηθούν απόψεις για το περιβάλλον, την υγεία, την παιδεία, την καθαριότητα και ότι αφορά την καθημερινότητα μας.

Υ.Γ.
Το blog μας δεν έχει σκοπό να προσβάλει 'η να μειώσει την αξιοπρέπεια κανενός, και αν το κάνει θα είναι άθελά μας και παρακαλούμε αν εντοπίσετε κάτι τέτοιο να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.



Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Τι κοινό έχουν η Παναχαϊκή και ο Παναθηναϊκός?




Το υπερπολυτελές κότερο του κ. Κούγια είναι δεμένο στην μαρίνα της Πάτρας . Αξιοσημείωτο είναι πως στην πλώρη του έχει μια μεγάλη σημαία της Παναχαϊκής. Από το κασκόλ του Μακρή στα σημαιάκια του Κούγια (θυμίζουμε πως έχει και στο αυτοκίνητο του σημαιάκι ο κ.Κούγιας).
«Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα?»   Σίγουρα έχετε ακούσει αυτήν την ατάκα από τον κωμικό μας Κώστα Βουτσά. Ελπίζουμε πως η βόλτα της Πατρινής " ΚΥΡΙΑΣ"  στα ελληνικά γήπεδα με το εικονιζόμενο κότερο να μην καταλήξει σε κωμωδία (πάλι) αλλά να είναι μια πορεία ανοδική έως ότου φτάσει στον προορισμό που της αξίζει και την θέλουμε όλοι εμείς!
Καλή πορεία στην Παναχαϊκή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου